Vem är Blackview?

Blackview tillverkar mobiltelefoner som är robusta och designade för att hålla.

Hos Blackview är kvalitet och erfarenhet en kärnkompetens, och vi utför stränga kvalitetskontroller av alla förfaranden – från design till produktion. Samtliga Blackviews produkter omfattas av höga krav och genomgår flera tester för att garantera att alla användare får en fulländad upplevelse.

Blackview-telefonerna är vattenavvisande och dammtäta. Dessutom tål telefonerna stötar, slag och att köras över.

Den nordiska importören av Blackview är Skandinavisk Handelshus, som har flerårig erfarenhet från handel med och service av internationella produkter med hög kvalitet.

Våra värderingar

Våra värderingar är din garanti för en kvalitetsmobil som håller för både vardag och fritid.

Hög kvalitet

Vi anser att god kvalitet är något som alla förtjänar. Alla mobiler har därför designats och kvalitetssäkrats för att användarna ska känna sig trygga med sin Blackview, oavsett var man befinner sig.

Servicegaranti

Såväl offline som online är våra specialister redo att ge dig den support du behöver.

Ständigt i utveckling

Vi är i ständig rörelse för att kunna utveckla de bästa mobilmöjligheterna. Teknik och mänskliga behov är områden med konstant utveckling – därför är det vår ledstjärna att ständigt ligga i framkant.

Vår historik

Blackview grundades i mars 2013 av serieentreprenören David Xu, som menar att kvalitetsteknologi inte behöver kosta en förmögenhet.

När vi utvecklar nya modeller är vår utgångspunkt ett fokus på mänskliga behov. De ska kunna motstå även de allra mest krävande förhållandena – oavsett väder, terräng eller arbetsmiljö. Genom en innovativ tillgång till produktutveckling har vi redan introducerat flera robusta telefoner med den senaste tekniken. Vår ambition är att ständigt ligga steget före användarnas behov.

Vi är specialiserade på robusta mobiltelefoner. Det betyder inte att telefonen ska göra avkall på tekniken när hållbarheten ökar. Vi var bland annat först med att producera robusta mobiltelefoner med trådlös laddning, värmebild och P70 (och P90) styrkrets.

Men utvecklingen och innovationen slutar inte här! Vi fortsätter arbetet med att upprätthålla vår höga nivå och tillmötesgå de många Blackview-användarna världen över.